Bygg ditt drömhem

Hemmet är en plats som man spenderar otroligt mycket tid i och det är därför väldigt viktigt att man trivs. Detta gäller inte bara med vilken färg som är på väggarna eller vilken matta som ligger på golvet, utan även hur hemmet ser ut i ren allmänhet. Att få bygga ett hus från grunden utifrån alla de önskemål som man kan tänkas ha är en stor dröm för många.

Men att bygga sig sitt drömhem kan i längden bli en väldigt dyr dröm att förverkliga. Därför är det viktigt att man i god tid inför renoveringen börjar spara pengar för att ha råd med allt ifrån renoveringskostnader till ny inredning. Det är alltid bra att spara lite mer än vad man har budgeterat för, då det lätt kan hända att kostnaderna sticker iväg på någon post. Till exempel kan det upptäckas när man river golvet att grunden inte ser bra ut, eller så blir timmarna för hantverkaren för få så att ni måste hyra in denne för mer tid.

En dröm som många har är att vinna pengar på Lotto och gör man detta så är en totalrenovering utav hemmet någonting som kan bli till verklighet. Spelet som funnits tillgängligt för oss svenskar sedan 1980 har under åren delat ut flera miljarder till sina spelare och att vinna en rejäl slant är här inte helt omöjligt. Vem det är som vinner vid onsdagens eller lördagens lottodragningen avgörs nämligen endast utifrån slumpen, vilket innebär att alla som spelar har en lita stor chans att vinna. För att vara med gäller det för dig att välja ut sju nummer mellan 1 och 35 som du tror kommer vara med i dragningens vinnande rad. Lyckas du med bedriften att pricka in 4 eller fler rätta nummer så har du vunnit. Ju fler rätta nummer du får, desto större blir sedan din vinst. Prissummorna förändras en del mellan dragningarna, men den som får sju rätt brukar kunna räkna med att ta hem runt en miljon kronor som minst.

Om du vill ta chansen att vinna ännu större pengar så kan du kombinera din lottorad med en rad på Joker. Detta extraspel håller sin dragning vid samma tillfällen som Lotto och går att kombinera ihop med ett flertal utav Svenska Spels andra spel. Även här handlar det om att välja ut siffror som man tror kommer vara med i kvällens rad, men istället för höga nummer handlar det om en sjusiffrig kod. Då siffrorna du väljer ska spelas ihop gäller det att även vara noggrann med ordningen som du sätter dem i, då denna kan vara avgörande för din eventuella vinst. I Joker handlar det nämligen om att få till en rätt del i början och i slutet utav koden för att få vinst. Till exempel kan du vinna genom att pricka in de två första och två sista siffrorna korrekt. Ju fler siffror du får rätt, desto större blir din vinst och som mest kan du vid en insats på 10 kronor vinna 10 miljoner med alla rätt.